Rezervă acum telefonic:

SCHI

Pârtii de schi în apropiere

Cabana Daria de află la doar 3km de pârtia de schi de la Gârda şi 10km de pârtiile de la Arieşeni - Vârtop.

Pârtia de ski Vartop

Pârtia de Ski Vartop 1 se află la nivelul pasului Vârtop, la izvoarele Arieşului Mare şi este schiabilă din noiembrie până în aprilie. Poate fi folosită de oricare categorie de schiori - de la începători la avansaţi. Pârtia a fost omologata în anul 2003, fiind dotată cu teleschi şi nocturnă (este iluminată pe toată lungimea). Are o lungime de 1.000 metri, cu o diferenţă de nivel de 240 metri. Este foarte cautată, deoarece beneficiază de zapadă pe toata durata sezonului.

Pârtia de schi Vartop 2 este destinată schiorilor începatori, fiind mult mai mică. Vârtop 2 are o lungime de 400m şi diferenţă de nivel de 100m.
Teleschiul are o capacitate de transport de 720 persoane/oră. Pârtiile beneficiază de utilaje pentru întreţinere a zăpezii. În apropierea celor două pârtii de schi este amenajată şi o pârtie pentru sănii.
 
Pârtia Vârtop ”Piatra Grăitoare” este dată în folosinţă din ianuarie 2011. Pârtia are o lungime de 1.600 metri cu trei variante de coborâre şi este deservită de un telescaun cu 4 locuri cu o lungime de 1.095 metri şi cu o capacitate de 1.400 de persoane pe oră.