Rezervă acum telefonic:

Dragi Oaspeti,

La Cabana Daria punem preț pe ospitalitate si servicii de calitate, straduindu-ne să fim la înălțimea așteptarilor dumneavoastră.
Pentru a ne îmbunătății serviciile vă rugăm sa ne scrieti în Cartea de Oaspeți impresiile cu care ați rămas in urma timpului petrecut la noi!

Puteți să vă exprimați părerile apăsând butonul ”Postare mesaj” de mai jos. Mesajele vor apărea pe site după ce vor fi moderate de către administrator (pentru a împiedica postarea de mesaje de tip spam).

Vă mulțumim și vă mai așteptăm!

 

 

Postare mesaj
 

Captcha Image


Alina

Dacă ar fii să acord o notă, ar fi 10 cu felicitări. Locația superbă, o adevărată oază de liniste și relaxare, unde îți dorești să revii! Gazdele sunt oameni minunați.

Recomand cu toată încrederea!

Mulțumim pentru o săptămână superbă!


Duminică, 14 August 2022
Florin

Cabana Daria,un loc de poveste,liniște,oază de verdeată ,spațiu generos cu foișoare,loc de joacă pt cei mici.Ne-am simțit minunat,gazde primitoare și atente la nevoile tuturor,curațenie si tot ce îti dorești.Mulțumim,ne-am simțit foarte bine!


Duminică, 31 Iulie 2022
Ramona Poteras

Un loc minunat cu gazde minunate! Cu adevărat,,o oaza de liniște,,  unde revenim cu bucurie de fiecare data....copiii sunt întotdeauna încântați si fermecați de locul de jiaca, de paraias, de mormoloci, de iarba, de flori,  de drumeții...e un loc magic..vom reveni!..


Joi, 23 Iunie 2022
CRISTINA NEAGU

Am petrcut 4 zile la Cabana Daria (cabana 3) ne-am simtit foarte bine ,intr-adevar este o oaza de liniste si comfort.Gazdele sunt minunate ,iar cabana m-a impresionat placut fiind construita doar din lemn si piatra caldura fiind asigurata prin pompa de caldura.Ne-a placut tare mult locatia si peisajul  care iti incanta privirea..recomand cu drag !...multumim gazdelor si speram sa mai ajungem la dvs.!


Miercuri, 27 Aprilie 2022
Georgeta

Cabana Daria -  un loc de poveste, o oaza de liniste si relaxare. 

Gazdele sunt niste oameni minunati.

Multumim mult doamnei Amelia pentru atentia acordata.

Sper sa revenim si vara in acest colt de rai.

Recomand cu drag aceasta locatie


Duminică, 26 Septembrie 2021
 
Powered by Phoca Guestbook