Rezervă acum telefonic:

Dragi Oaspeti,

La Cabana Daria punem preț pe ospitalitate si servicii de calitate, straduindu-ne să fim la înălțimea așteptarilor dumneavoastră.
Pentru a ne îmbunătății serviciile vă rugăm sa ne scrieti în Cartea de Oaspeți impresiile cu care ați rămas in urma timpului petrecut la noi!

Puteți să vă exprimați părerile apăsând butonul ”Postare mesaj” de mai jos. Mesajele vor apărea pe site după ce vor fi moderate de către administrator (pentru a împiedica postarea de mesaje de tip spam).

Vă mulțumim și vă mai așteptăm!

 

 

Postare mesaj
 

Captcha Image


Monica
  • Caba Daria situata în Arieșeni este o oaza de liniște, locul perfect pentru a-ți incarca bateriile. Cabana este poziționată foarte bine, având un acces ușor cu mașina. Gazdele sunt foarte primitoare, niște oameni minunați punandu-ti la dispoziție tot ce ai nevoie. Camerele curate, aranjate cu mult bun gust. Am petrecut un weekend minunat și liniștit la cabana Daria! Mulțumim! Dacă va doriți o vacanță în care sa aveți parte de liniște deplină, va recomand cabana Daria!

Duminică, 19 Februarie 2023
Tavala Eniko

Multumim frumos pentru gazduire! A fost foarte frumos la dumneavoastra. Curat, liniste, gazde primitoare.


Vineri, 27 Ianuarie 2023
Tavala Eniko

Foarte frumos! Curat, liniste, gazde primitoare. Ne-am simtit tare bine la Cabana Daria. 

Multumim frumos pentru gazduire!


Miercuri, 25 Ianuarie 2023
Alina

Dacă ar fii să acord o notă, ar fi 10 cu felicitări. Locația superbă, o adevărată oază de liniste și relaxare, unde îți dorești să revii! Gazdele sunt oameni minunați.

Recomand cu toată încrederea!

Mulțumim pentru o săptămână superbă!


Duminică, 14 August 2022
Florin

Cabana Daria,un loc de poveste,liniște,oază de verdeată ,spațiu generos cu foișoare,loc de joacă pt cei mici.Ne-am simțit minunat,gazde primitoare și atente la nevoile tuturor,curațenie si tot ce îti dorești.Mulțumim,ne-am simțit foarte bine!


Duminică, 31 Iulie 2022
 
Powered by Phoca Guestbook