cabana-daria-prima-pagina1

Isten hozta a Daria- Arieșeni turistaház oldalán!


A Daria turistaház az Erdélyi-középhegység szívében, a Buciniş völgyében található, alig 3 km távolságra a Gârda sípályától, valamint 10 kilométerre a Vârtop sípályától.
A Daria turistaház rusztikus stílusban épült és ugyan így van berendezve, magas színvonalú és a legjobb minőségű anyagokból készült a ház. Vannak csak franciaágyas szobáink, valamint olyanok is melyekben a franciaágy mellet emeletes ágy is található a gyermekek számára, emellett minden szoba saját fürdőszobával és tv készülékkel rendelkezik. Összesen 38 főnek tudunk szállást biztosítani.

A házban 2 közös helység, nappali található, valamint tágas ebédlők, raktár a sífelszerelések számára és saját parkoló. Két modern teljes felszereltséggel rendelkező konyhát is biztosítunk, ahol ételeiket elkészíthetik és tárolhatják itt tartózkodásuk alatt.

divider-pagina
IMPORTANT

Házirend

Konyha használat: 22 óráig (ingyenes)


Csendrendelet: 23 órától


Állatokat behozni tilos.


ACCEPTĂM VOUCHERE DE VACANȚĂ

voucher vacanta

Important

Colaborăm cu o firmă de catering pentru servirea mesei. Beneficiați de o reducere de 15% dacă serviți masa în locația firmei de catering. Se poate achita cu orice tip de tichet de vacanță.

A következő bankszámlaszámon fizethetik ki az előleget a foglalásért:
Név: Lazea Amelia BRD RO05BRDE020SV43759550200 CHIȘINEU - CRIȘ jud. ARAD
Az előleget nem áll módunkban visszafizetni, ha bizonyos okok miatt mégsem tudnának eljönni.